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1.0 With the permission of the applicable academic unit, students may repeat a course in which 

a grade of C+ or C has been awarded when the course is next or subsequently offered.   
 
2.0 The grade awarded for a repeated course will supersede the grade from the first attempt at 

the course, regardless of whether the new grade is higher or lower.   
 
3.0 Both grades will appear on the student’s transcript but the second grade, whether higher or 

lower, will be used in the computation of the student’s average.   
 
4.0 No course may be repeated more than once. 
 
 

Policy Interpretation 
Question:  Does the maximum ‘B’ grade regulation for Repeated Courses apply to Policy 
#033? 
Response (Ariano):  There is a difference between the two repeat rules:  Policy #033 repeat 
is a “repeat of a course by choice” whereas the regulation limiting the maximum grade 
allowable to a ‘B’ is the result of a “repeat of a course because of receiving a failed grade”. 
 
Thus, for Policy #033, there is no grade limit on this type of repeat. 

 


